Smarte parkeringsløsninger

Optimaliser parkeringsopplevelsen med smarte parkeringsløsninger for moderne byer

Utforsk fremtiden med våre smarte parkeringsløsninger som tar parkering til et nytt nivå av effektivitet og brukervennlighet. Med avansert teknologi og innovasjon gir vi deg en sømløs og intelligent parkeringsopplevelse.

Våre smarte parkeringsløsninger er utformet for å gjøre parkeringen enkel og stressfri. Med sanntidsdata og smarte sensorer kan du finne ledige parkeringsplasser i sanntid via vår brukervennlige mobilapp eller nettside. Unngå tidkrevende søking etter parkeringsplasser og få veibeskrivelser til den nærmeste ledige plassen, slik at du kan spare verdifull tid.

Med vår avanserte parkeringsplattform kan du også reservere parkeringsplasser på forhånd. Enten det er for en spesifikk tid, en spesiell begivenhet eller et møte, kan du være trygg på at en plass er reservert for deg når du trenger den. Dette gir deg ro i sjelen og eliminerer behovet for å bekymre deg for å finne parkering på travle tidspunkter.

Våre smarte parkeringsløsninger inkluderer også brukervennlige betalingsalternativer. Du kan enkelt betale for parkeringen din gjennom mobilappen eller nettstedet vårt, uten behov for kontanter eller billetter. Med sikre og enkle betalingsprosesser kan du fullføre betalingen raskt og sømløst.

Vi legger også vekt på miljøbevissthet i våre smarte parkeringsløsninger. Vi tilbyr ladeløsninger for elbiler og støtter overgangen til bærekraftig transport. Ladestasjoner for elbiler er tilgjengelige i våre parkeringsanlegg, slik at du kan lade kjøretøyet ditt mens du er parkert og bidra til å redusere karbonavtrykket.

Utforsk fordelene med smarte parkeringsløsninger i dag og oppdag en mer effektiv og brukervennlig parkeringsopplevelse. Ta kontakt med oss for å lære mer om våre innovative løsninger og tilpasse dem til dine spesifikke behov.»

Se på mulighetene for å integrere et smartere parkeringskonsept for ditt borettslag

Våre parkeringsanlegg gjør at beboerne kan forlate kjøretøyet på en plattform, deretter vil kjøretøyet automatisk flyttes til en ledig parkeringsplass, dette fjerner unødige komplikasjoner rundt parkeringslogistikk og sikrer en effektiv og trygg parkering. Løsningen kan integreres i eksisterende parkeringshus/ garasjer og er et alternativt som behøver lite endringer med tanke på utbygging i forhold til andre alternativer.

Kontakt oss i Total Teknikk AS dersom ditt borettslag ønsker å redusere beboernes frustrasjon rundt lokale parkeringsmuligheter, samt sikre seg en kostnadseffektiv og moderne løsning!

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Vi er tilgjengelige for en uforpliktende samtale via både telefon og e-post!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Smart parkering

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av tradisjonelle parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.