Smart parkering

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av tradisjonelle parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte av å være effektive og bærekraftige. For oss i Total Teknikk AS er bærekraftighet et sentralt begrep når alle våre løsninger er ment for fremtiden.

Revitaliser parkeringsopplevelsen med smarte parkeringsløsninger og automatiske parkeringssystemer

Velkommen til fremtidens parkering med våre smarte parkeringsløsninger og automatiske parkeringssystemer. Vi kombinerer avansert teknologi og innovasjon for å gjøre parkering enklere, mer effektivt og mer intelligent.

Vår smarte parkeringsteknologi gjør det mulig for deg å navigere og finne ledige parkeringsplasser med letthet. Med sanntidsdata og avanserte sensorer kan du bruke vår mobilapp eller nettside for å få oppdatert informasjon om tilgjengelige plasser, priser og veibeskrivelser. Spar tid og unngå unødvendig stress ved å vite nøyaktig hvor du skal parkere på forhånd.

Når det gjelder automatiske parkeringssystemer, tar vi parkering til neste nivå. Våre avanserte robotiserte systemer gjør det mulig for deg å kjøre inn i parkeringsanlegget og la teknologien ta seg av resten. Med presisjon og sikkerhet blir bilen din automatisk parkert på en plass som er optimalisert for plassutnyttelse. Du kan glede deg over en sømløs parkeringsopplevelse uten behov for manuell parkering eller sløsing med tid.

Våre smarte parkeringsløsninger bidrar også til å redusere trafikkbelastningen og forbedre trafikkflyten. Ved å redusere behovet for manuelt å søke etter parkeringsplasser reduseres køer og kaos. Dette skaper en mer harmonisk og effektiv bevegelse av kjøretøy inne i parkeringsanlegget og i omkringliggende områder.

Ved å velge våre smarte parkeringsløsninger kan du også dra nytte av automatisert betaling og digitaliserte transaksjoner. Vår integrerte betalingsplattform gjør det enkelt og bekvemt å betale for parkeringen din uten behov for kontanter eller fysiske billetter. Du kan administrere betalinger, få kvitteringer og holde oversikt over parkeringshistorikken din, alt i en brukervennlig digital løsning.

Utforsk de utallige fordelene med smart parkering og automatiske parkeringssystemer i dag. Kontakt oss for å lære mer om hvordan våre innovative løsninger kan transformere parkeringsopplevelsen og tilpasse seg dine spesifikke behov.

Driftssikkerhet er like viktig og smart som selve parkeringen

Når systemet er klar til bruk er det viktig å sørge for at du forebygger mot slitasje og skader. Systemene er smarte, men de håndterer fortsatt tunge elementer i hverdagen. Den som forebygger best har også færre reparasjonskostnader i det lange løp. Vi tilbyr 24 timers vakttelefon med rask utrykningstid. Vi hjelper deg som har smart parkering med smart vedlikehold!

Vi har ansatte med over 17 års erfaring innenfor service og montasje av automatiske og smarte parkeringsløsninger, som også bedriften spesialiserer seg på. Derfor er vi godt rustet for å installere, vedlikeholde og aller viktigst, ivareta driftssikkerheten på parkeringssystemene.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi forstår at du er ukjent med prosessen rundt smart parkering. Du kan trygt lene deg på vår fagkunnskap og erfaring. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi trenger ikke mange ledetrådene fra deg for å finne den rette løsningen!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.