Smart parkering for borettslag

Hvorvidt borettslaget deres består av flere eneboliger eller blokkleiligheter vil dere trolig ha møtt på en kjent problemstilling, hvor antallet biler og antallet tilgjengelige parkeringsplasser ikke stemmer overens. Gateparkering, eller arealineffektive parkeringsplasser har blitt standarden, noe som kan lede til mye frustrasjon for bilister.

Tilpassede og kostnadseffektive løsninger for parkering i borettslag

Vi i Total Teknikk AS ønsker å tilby areal- og kostnadseffektive alternativer for parkering i borettslag. Våre løsninger for automatiske parkeringsanlegg kan integreres i mange ulike typer eksisterende parkeringer i borettslag for å skape bedre og mer effektive parkeringsløsninger.

Dersom dere allerede har en parkeringskjeller eller garasje og ønsker en mer effektiv felles løsning for parkering i borettslaget kan blant annet våre automatiske parkeringssystemer for flere rader være et nyttig alternativ.

Vi har flere ulike systemer som tillater for flere høydenivåer og rader som kan tilpasses arealet og effektiv integrering med tidligere løsninger.

Se på mulighetene for å integrere et smartere parkeringskonsept for ditt borettslag

Våre parkeringsanlegg gjør at beboerne kan forlate kjøretøyet på en plattform, deretter vil kjøretøyet automatisk flyttes til en ledig parkeringsplass, dette fjerner unødige komplikasjoner rundt parkeringslogistikk og sikrer en effektiv og trygg parkering. Løsningen kan integreres i eksisterende parkeringshus/ garasjer og er et alternativt som behøver lite endringer med tanke på utbygging i forhold til andre alternativer.

Kontakt oss i Total Teknikk AS dersom ditt borettslag ønsker å redusere beboernes frustrasjon rundt lokale parkeringsmuligheter, samt sikre seg en kostnadseffektiv og moderne løsning!

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Vi er tilgjengelige for en uforpliktende samtale via både telefon og e-post!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil For deg som ofte parkerer

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.