Service av automatisk parkering er viktig

Når du først har montert automatisk parkeringssystem i din parkeringsgarasje er det viktig å forebygge mot slitasje,rustdannelse og skader på systemet. Systemene er solide, men utsettes for harde og tøffe værforhold og slitasje da biler ikke er spesielt lette objekter å flytte på.Ett automatisk parkeringsanlegg skal driftes i mange år, derfor må du ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten i årene som kommer.

Vi i Total Teknikk AS har opp gjennom årene bygget opp en kompetanse og kjennskap som er unik i bransjen. Dette har resultert i at vi har et godt antall serviceavtaler på en rekke automatiske parkeringssystemer. Våre serviceteknikere er sertifiserte til å utføre service på de fleste automatiske parkeringssystemer.

 

Vi er eksklusive service og montasje partnere for KLAUS Multiparking Gmbh.

Totalleverandør med fokus på service og vedlikehold

Total Teknikk AS er en totalleverandør innenfor automatiske parkeringssystemer. Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle aktører. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å. På den måten kan ditt system vare i lenger tid enn gjennomsnittet og på den måten bli et langt rimelige automatisk parkeringsanlegg i det lange løp.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

BESTILL SERVICE PÅ DITT PARKERINGSSYSTEM I DAG – VI HAR RASK RESPONSTID

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smart parkering

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av tradisjonelle parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte

Les mer »

Parkeringsplattform

Dagens parkeringskjellere krever ofte store areal til kjørebaner, manøvreringsområder og fellesområder. Ved å bruke parkeringsplattformer  i rader etter hverandre på hver side av en kjørebane

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.