Service av automatisk parkering er viktig

Når du først har montert automatisk parkering i din parkeringsgarasje er det viktig å forebygge mot slitasje og skader på systemet. Systemene er solide, men utsettes for harde og tøffe forhold når biler ikke er spesielt lette objekter å hanskes med. I tillegg skal som oftest et automatisk parkeringsanlegg driftes i mange år, derfor må du ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten.

Vi i Total Teknikk AS har opp gjennom årene bygget opp en kompetanse og kjennskap som er unik i bransjen. Dette har resultert i at vi har et godt antall serviceavtaler på en rekke automatiske parkeringssystemer. Våre serviceteknikere er sertifiserte til å utføre service på de fleste automatiske parkeringssystemer.

Totalleverandør med fokus på service og vedlikehold

Total Teknikk AS er en totalleverandør innenfor automatiske parkeringssystemer. Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle aktører. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å. På den måten kan ditt system vare i lenger tid enn gjennomsnittet og på den måten bli et langt rimelige automatisk parkeringsanlegg i det lange løp.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

BESTILL SERVICE PÅ DITT ANLEGG I DAG – VI HAR RASK UTRYKNING

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Praktisk parkeringskjeller

Dagens parkeringskjellere er ofte trange å manøvrere i og har svært begrenset med plass mellom bilene. Slike forhold fører til en stor del unødvendige småkollisjoner

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.