Trenger du service på ditt Multiparking system ?

Trenger du service på ditt Multiparking system ? Ta kontakt! Vi er ekslusiv service og montasje partner for KLAUS Multiparking Gmbh.

Vi i Total Teknikk AS har over 17 års erfaring med multiparking sine løsninger og har et rikelig utvalg av systemer. Automatiske Parkeringssystemer er ment for å effektivisere parkeringsarealer og

din hverdag.Vi er eksklusiv installasjons og servicepartner for Klaus Multiparking Gmbh i Norge. Ta kontakt for et tilbud på serviceavtale. 

Service og driftssikkerhet av multiparking

Multiparking systemet skal driftes i mange år, derfor bør du ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten på systemene. Den som forebygger mest vil bruke minst tid og penger på reparasjoner og andre slitasjer som oppstår ettersom tiden går.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Ta kontakt med oss i Total Teknikk AS dersom du ønsker mer informasjon vedrørende multiparkering for din garasje!

Vi er tilgjengelig for uforpliktende samtale

Bærekraftig og tidsriktig investering

Multiparking systemer baserer seg på bærekraftige systemer som ivaretar miljøet i langt større forstand enn tradisjonelle parkeringsgarasjer som forårsaker store co2 utslipp. Hvorfor ikke bare parkere bilen raskt for så å overlate resten til det automatiserte parkeringssystemet.

I dagens samfunn hvor alt skal være miljøvennlig er det viktig å starte på rett sted – nemlig bilparkeringen.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.