Sakseplattform (Sakselift) for husholdninger med flere biler

Husholdninger med flere biler har ofte problemer i forbindelse med koordinering og parkering av bilene. Som oftest er plass og areal en utfordring som kan gjøre hverdagen unødvendig frustrerende.

Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen bør du se nærmere på sakseplattform.

Sakseplattform, gjerne kalt sakselift, egner seg for husholdninger og mindre garasjer da liften er sammenleggbar og tar minimalt med plass. I alle fall i forhold til plassen du sparer da du får to biler i høyden.

SE VÅR PRODUKTSIDE FOR MER INFORMASJON

PRODUKTSIDE

Kvalitet for holdbarhet og sikkerhet

For oss er kvalitet et viktig begrep i vårt daglige arbeid – nettopp for å kunne gi private hjem den kvaliteten som kreves for holdbarhet, funksjonalitet og sikkerhet. Hos oss i Total Teknikk AS finner du sakselift og plattformer fra anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv.

Hvordan fungerer sakseliften?

Genial teknologi trenger ikke å være avansert. Sakseplattformene anerkjennes for sine funksjonaliteter. De øvre og nedre plattformene er festet sammen, og balanserer strukturen for å sikre jevn og sikker bevegelse.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for husholdninger i hele Norge.

Du kan kontakte oss helt uforpliktende for mer informasjon om sakseplattform for nettopp din garasje!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smarte parkeringsløsninger

Optimaliser parkeringsopplevelsen med smarte parkeringsløsninger for moderne byer Utforsk fremtiden med våre smarte parkeringsløsninger som tar parkering til et nytt nivå av effektivitet og brukervennlighet.

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.