Sakseplattform (Sakselift) for husholdninger med flere biler

Husholdninger med flere biler har ofte problemer i forbindelse med koordinering og parkering av bilene. Som oftest er plass og areal en utfordring som kan gjøre hverdagen unødvendig frustrerende.

Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen bør du se nærmere på sakseplattform.

Sakseplattform, gjerne kalt sakselift, egner seg for husholdninger og mindre garasjer da liften er sammenleggbar og tar minimalt med plass. I alle fall i forhold til plassen du sparer da du får to biler i høyden.

SE VÅR PRODUKTSIDE FOR MER INFORMASJON

PRODUKTSIDE

Kvalitet for holdbarhet og sikkerhet

For oss er kvalitet et viktig begrep i vårt daglige arbeid – nettopp for å kunne gi private hjem den kvaliteten som kreves for holdbarhet, funksjonalitet og sikkerhet. Hos oss i Total Teknikk AS finner du sakselift og plattformer fra anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv.

Hvordan fungerer sakseliften?

Genial teknologi trenger ikke å være avansert. Sakseplattformene anerkjennes for sine funksjonaliteter. De øvre og nedre plattformene er festet sammen, og balanserer strukturen for å sikre jevn og sikker bevegelse.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for husholdninger i hele Norge.

Du kan kontakte oss helt uforpliktende for mer informasjon om sakseplattform for nettopp din garasje!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Revolutioner Parkeringserfaringen med Automatisk Parkering fra KLAUS Multiparking Transformér Urbane Rom med Toppmoderne Parkeringsløsninger I en verden hvor hver kvadratmeter teller, representerer KLAUS Multiparkings automatiske

Les mer »

Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil For deg som ofte parkerer

Les mer »

Bærekraftige parkeringsløsninger

Miljøvennlige, innovative og bærekraftige parkeringsløsninger for en grønn fremtid Ta skrittet mot en mer bærekraftig fremtid med våre miljøvennlige parkeringsløsninger. Vi tilbyr innovative og bærekraftige

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.