Praktisk parkeringskjeller

Dagens parkeringskjellere er ofte trange å manøvrere i og har svært begrenset med plass mellom bilene. Slike forhold fører til en stor del unødvendige småkollisjoner og skader på kjøretøy. Grunnet den begrensede mengden parkeringsplasser tilgjengelig er det gjerne svært dyrt å leie og heller ikke nok plasser til alle som ønsker å benytte seg av parkeringskjelleren.

Ved hjelp av moderne høyteknologiske løsninger kan vi i Total Teknikk AS tilby løsninger for effektivisering og arealutnytting av parkeringskjellere, slik at parkeringsprosessen skal gå raskt og fungere optimalt.

Utnytt all plassen i parkeringskjelleren og doble antall parkeringsplasser!

Våre automatiske parkeringsløsninger slik som APS 1-systemet utnytter all tilgjengelig plass i parkeringsanlegget og egner seg i parkeringskjellere med lav takhøyde som ikke tillater for stabling av bilene i høyden. Systemet fungerer som et rutenett av parkeringsplasser hvor bilene plasseres på plattformer som kan bevege seg i rutenettet slik at man til en hver tid har tilgang til alle bilene.
Når du ønsker å parkere plasserer du bilen på plattformen, og systemet tar seg av resten. Plattformen vil plassere bilen i rutenettet, samt frakte bilen ut dersom du ikke lenger skal stå parkert.

Utnytt takhøyden og sikre parkeringsmuligheter for flere

Dersom din parkeringskjeller har god takhøyde kan flere av våre systemer kombineres og tilpasses det aktuelle prosjektet. Våre APS- PT og ST-systemer for lagring i høyden tillater opp til 35 etasjer og kan flerdoble mengden tilgjengelige parkeringsplasser.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Har du en parkeringskjeller og ønsker å optimalisere parkeringsmulighetene?
Kontakt oss i Total Teknikk AS for en uforpliktende samtale!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil For deg som ofte parkerer

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.