Parkeringsplattform

Dagens parkeringskjellere krever ofte store areal til kjørebaner, manøvreringsområder og fellesområder.

Ved å bruke parkeringsplattformer  i rader etter hverandre på hver side av en kjørebane kutter man ut store arealer på kjørebaner etc.  Optimaliser parkeringseffektiviteten og forbedre brukeropplevelsen med våre innovative parkeringsplattformer. Våre skreddersydde løsninger tar parkering til et nytt nivå ved å tilby sømløs tilgang, intelligent plassutnyttelse og brukervennlig administrasjon. Enten du driver et stort kjøpesenter, en bedriftspark eller et offentlig område, kan våre parkeringsplattformer hjelpe deg med å effektivisere parkeringshåndteringen og skape en bedre opplevelse for dine besøkende.

Ved å implementere våre parkeringsplattformer kan du øke inntektene,spare areal, redusere kødannelse og forbedre den generelle parkeringsopplevelsen for dine kunder eller besøkende.

Enten du trenger en enkeltstående parkeringsløsning eller en omfattende flåte av parkeringsplattformer, kan vi tilpasse våre produkter og tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov. Med vår ekspertise innen parkeringshåndtering og teknologisk innovasjon, er vi din pålitelige partner for å transformere parkeringsopplevelsen til noe enklere, mer effektivt og mer brukervennlig.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan våre parkeringsplattformer kan bidra til å revolusjonere parkeringen på din eiendom og skape en sømløs opplevelse for dine brukere.»

Ved hjelp av moderne høyteknologiske løsninger kan vi i Total Teknikk AS tilby parkeringsløsninger for effektivisering og arealutnyttelse av parkeringskjellere, slik at parkeringsprosessen skal gå raskt og fungere optimalt.

Utnytt all plassen i parkeringskjelleren og doble antall parkeringsplasser!

Våre automatiske parkeringsløsninger slik som Parkboard systemet utnytter all tilgjengelig plass i parkeringsanlegget og egner seg i parkeringskjellere med lav takhøyde som ikke tillater for stabling av bilene i høyden. Systemet fungerer som et rutenett av parkeringsplasser hvor bilene plasseres på plattformer som kan bevege seg i rutenettet slik at man til en hver tid har tilgang til alle bilene.
Når du ønsker å parkere plasserer du bilen på plattformen, og systemet tar seg av resten. Plattformen vil plassere bilen i rutenettet, samt frakte bilen ut dersom du ikke lenger skal stå parkert.

Utnytt takhøyden og sikre parkeringsmuligheter for flere

Dersom din parkeringskjeller har god takhøyde kan flere av våre systemer kombineres og tilpasses det aktuelle prosjektet. Våre Automatiske parkeringssystemer og stablesystemer for lagring i høyden kan flerdoble mengden tilgjengelige parkeringsplasser.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Har du en parkeringskjeller og ønsker å optimalisere og effektivisere parkeringsmulighetene?
Kontakt oss i Total Teknikk AS for en uforpliktende samtale!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smarte parkeringshus (P-hus)

Ved bruk av Smarte p-hus sparer vi inn store arealer ved å fjerne kjørebaner,ramper, manøvreringsfelt og kommunikasjonsveier som er i tradisjonelle parkeringshus. På denne måten

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.