Parkeringsløsninger med to primære konsepter

Hos Total Teknikk AS tilbyr vi to ulike konsepter for parkeringsløsninger: stableløsninger og
automatisk parkering. Stableløsninger arbeider kun i høyden og vil løfte eller senke bilene til øvrige nivåer for å frigjøre plass på grunnplan. Våre automatiske systemer har i tillegg muligheten til å flytte bilene mot høyre og venstre, frem og tilbake og arbeider derfor både på X, Y og Z-aksen.

Parkeringsløsninger for private eller små garasjeanlegg

En av våre simpleste parkeringsløsninger for mindre garasjeanlegg er stabletårn. PT3/4-Stabletårnene fungerer slik at bilen parkerer på en plattform i grunnetasjen, som deretter kan heves for å gi tilgang for gjennomgang eller parkering av ytterligere kjøretøy. Tårnene vi tilbyr kan huse 3-4 biler i høyden og kan i tillegg monteres sammen i rekker.

Dersom du ønsker en parkeringsløsning for din private garasje eller i mindre garasjeanlegg, er vårt ST1127-tårn designet for å huse 2 biler. I likhet med de større stabletårnene kan disse monteres sammen i rekker.

Om det ikke er mulig å bygge ut garasjen i høyden, eller det eksisterende garasjeanlegget ikke har den nødvendige takhøyden kan vi også tilby grubeløsninger for 2-4 biler. Denne parkeringsløsningen fungerer på samme måte som stabletårn, den store forskjellen ligger i at bilene senkes for å stables under bakken, fremfor over bakken.

Alle våre parkeringsløsninger med tårn- og grubedesign kontrolleres med en nøkkelbryter.

Automatiske parkeringsløsninger for bruk i større parkeringsanlegg

Våre automatiske parkeringsløsninger kan tilpasses alt fra 1-35 etasjer og egner seg for kommersielle eller offentlige parkeringsanlegg. Automatiske løsninger finnes både for grube/ sjakt og tårn.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale dersom du ønsker å øke parkeringskapasiteten og effektiviteten i din garasje eller ditt garasjeanlegg!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smarte parkeringsløsninger

Optimaliser parkeringsopplevelsen med smarte parkeringsløsninger for moderne byer Utforsk fremtiden med våre smarte parkeringsløsninger som tar parkering til et nytt nivå av effektivitet og brukervennlighet.

Les mer »

Automatisk parkeringssystem

Effektive og innovative automatiske parkeringssystemer for moderne byområder Opplev fremtiden med automatiske parkeringssystemer som revolusjonerer måten vi parkerer på. Ved å kombinere avansert teknologi og

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.