Parkeringsheis for privatboliger og næringsbygg

Stadig flere garasjeanlegg blir mer moderne og automatiske da man kan spare både parkeringsareal og kostnader. Tidligere var det bedrifter og borettslag som investerte i geniale parkeringsløsninger. Men nå ser privatmarkedet og husholdninger de store fordelene ved å installere parkeringsheis i garasjen.

Se vårt utvalg av parkeringssystemer

PRODUKTSIDE

Sakselift – enkel parkeringsheis

Sakselift er en enkel, men fantastisk smart parkeringsheis for husholdninger med flere biler, og som ønsker å koordinere parkeringen på 1-2-3. Løsningen krever ingen utgraving, og kan installeres i garasjen så sant det er plass i høyden.

Vi kan med stolthet presentere løsninger fra to av Kinas største leverandører av automatiske parkeringsheiser.

Automatisk stableparkering – for større garasjer

Større garasjeanlegg anbefales å installere den best egnet løsningen i vårt sortiment. Vi har i dag et bredt utvalg, og kan garantere at du finner en parkeringsheis som passer perfekt for ditt garasjeanlegg.

For oss er kvalitet viktig, noe som gjenspeiler seg i våre samarbeidspartnere som har tilsvarende filosofi som oss selv. For deg som kunde betyr dette et utvalg av solide og innovative parkeringsheiser med lang varighet.

Serviceavtale for din parkeringsheis

Selv maskineri av ypperste klasse krever jevnlig vedlikehold for å kunne yte maksimalt. Vi sørger for nødvendig tilsyn og service på din parkeringsheis.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Ta kontakt for mer informasjon om du har spørsmål i forbindelse med parkeringsheis for din bolig!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smart parkering for borettslag

Hvorvidt borettslaget deres består av flere eneboliger eller blokkleiligheter vil dere trolig ha møtt på en kjent problemstilling, hvor antallet biler og antallet tilgjengelige parkeringsplasser

Les mer »

Automatisk parkeringssystem

Automatiske Parkeringssystemer har store fordeler i forhold til tradisjonelle parkeringshus.Man får inn fler parkeringsplasser på samme areal i tillegg til at man sparer penger.Man kan

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.