Mercedes-entusiast med sansen for automatisk parkering?

Mercedes Benz har høstet masse gode kritikker for sin parkeringsassistent. Selv på trange plasser kan du parkere bilen via mobilen – utenfor og på avstand. Dersom du synes løsningen er imponerende, bør du ta en nærmere titt på dagens løsninger innen automatisk parkering.

For at automatisk parkering fra Mercedes skal fungere må det være minst én parkeringsplass tilgjengelig. Ved bruk av automatisk parkeringssystem hvor bilene automatisk stables i bredden eller i høyden, vil garasjeanlegget få mer plass arealmessig, som igjen resulterer i flere tilgjengelige plasser.

Teknologien til våre parkeringssystemer er velkjent for deg som benytter deg av automatisk parkering av Mercedes. For i det du har parkert bilen med mobilen, vil systemet sørge for at du parkerer på en langt smidigere måte enn tidligere.

Vi tilbyr følgende løsninger

  • Automatisk parkering
  • Stableløsninger
  • Dreieskive
  • Bilheis

Vi sørger for alt fra utgraving, montasje og service av automatisk parkering for oppdragsgivere i hele Norge.

Vi har en visjon om å  være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger innen automatisk parkering for deg som kunde.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo og Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Våre leverandører har utviklet automatiske parkeringssystemer spesielt for det skandinaviske markedet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med automatisk parkering!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smart parkering

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av tradisjonelle parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte

Les mer »

Smarte parkeringshus (P-hus)

Ved bruk av Smarte p-hus sparer vi inn store arealer ved å fjerne kjørebaner,ramper, manøvreringsfelt og kommunikasjonsveier som er i tradisjonelle parkeringshus. På denne måten

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.