Mange fordeler med multiparking

Multiparking eller gjerne mulitparkering (automatisk parkering) handler i korte trekk om å effektivisere areal brukt til parkering i parkeringsgarasjen. Stadig flere offentlig bygg og borettslag har fått øynene opp for smarte parkeringssystem som er enormt urealbesparende, tidsbesparende og kostnadseffektivt.

Vi i Total Teknikk AS har over 16 års erfaring med multiparkerings-løsninger og har et rikelig utvalg av løsninger, ment for å effektivisere din hverdag, men også for dine brukere av parkeringsgarasjen.Vi er eksklusiv installasjons og servicepartner for Klaus Multiparking Tyskland i Norge. 

Bærekraftig og tidsriktig investering

Multiparking systemer baserer seg på bærekraftige systemer som ivaretar miljøet i langt større forstand enn tradisjonelle parkeringsgarasjer som forårsaker store co2 utslipp. Hvorfor ikke bare parkere bilen raskt for så å overlate resten til det automatiserte systemet i ett

I dagens samfunn hvor alt skal være miljøvennlig er det viktig å starte på rett sted – nemlig bilparkeringen.

Service og driftssikkerhet av multiparking

Multiparking systemet skal driftes i mange år, derfor bør du ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten på systemene. Den som forebygger mest vil bruke minst tid og penger på reparasjoner og andre slitasjer som oppstår ettersom tiden går.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Ta kontakt med oss i Total Teknikk AS dersom du ønsker mer informasjon vedrørende multiparkering for din garasje!

Vi er tilgjengelig for uforpliktende samtale

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Praktisk parkeringskjeller

Dagens parkeringskjellere er ofte trange å manøvrere i og har svært begrenset med plass mellom bilene. Slike forhold fører til en stor del unødvendige småkollisjoner

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.