HVORFOR AUTOMATISK PARKERING

Smartere parkering for en smartere hverdag

Smarte parkeringsløsninger har et stort antall fordeler over tradisjonell parkering. En av de mest åpenbare er økt utnyttelse av volumet i parkeringshuset, men det er også fordeler når det kommer til sikkerhet, kostnader og effektivitet. 

Tradisjonell parkering krever ofte store arealer og flere parkeringsplan for å tilfredstille parkeringsbehovet. Her kan automatiske parkeringsløsninger redusere arealet opptil 60% ved å stable bilene i høyden og dybden. 

For systembrukeren betyr smarte parkeringsløsninger enkel og sikker parkering. Bilen parkeres på en plattform, ikke ulik en vanlig parkeringsplass, og føreren forlater deretter bilen. Avhengig av hvilket system man har parkert i, flyttes plattformen opp, ned, til høyre eller venstre for å frigjøre plass til andre som ønsker å parkere.

Automatiske parkeringssystemer reduserer parkeringsareal, kostnader, og øker parkeringskapasiteten.

Utgraving til tradisjonelle parkeringskjellere er som sagt kostbart, hver kubikkmeter man kan unngå å grave ut, vil gi en positiv effekt. På grunn av det reduserte volum- og arealbehovet er det også mulig å få inn flere parkeringsplasser der tradisjonell parkering ikke ville vært mulig grunnet nærhet til vann, uegnet grunn eller lignende.  

Vi har også stable systemer for utendørs bruk og systemer for den private garasjen.  

Smarte parkeringsløsninger gir en enklere hverdag. Ta kontakt med oss og vi bistår gjerne med informasjon eller en demonstrasjon av våre produkter og løsninger.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.