Har du behov for smart parkering?

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte av å være effektive og bærekraftige. For oss i Total Teknikk AS er bærekraftighet et sentralt begrep når alle våre løsninger er ment for fremtiden.

Vi tenker på hele prosessen fra design til driftssikkerhet. Fra det estetiske rundt parkeringsløsningen – til en god brukeropplevelse av systemene. Uten god brukeropplevelse vil effektiviteten utebli, det er derfor viktig å velge rett system. For å finne den smarteste parkeringen for din garasje tar høyde for dine ønsker og behov.

Din mening betyr mye for oss.

Vår filosofi er å yte eksepsjonell service for å ivareta bærekraftige løsninger, derfor tilbyr vi systemer tilrettelagt for fremtiden.

Driftssikkerhet er like viktig og smart som selve parkeringen

Når systemet er klar til bruk er det viktig å sørge for at du forebygger mot slitasje og skader. Systemene er smarte, men de håndterer fortsatt tunge elementer i hverdagen. Den som forebygger best har også færre reparasjonskostnader i det lange løp. Vi tilbyr 24 timers vakttelefon med rask utrykningstid. Vi hjelper deg som har smart parkering med smart vedlikehold!

Vi har ansatte med over 15 års erfaring innenfor service og montasje av automatiske og smarte parkeringsløsninger, som også bedriften spesialiserer seg på. Derfor er vi godt rustet for å installere, vedlikeholde og aller viktigst, ivareta driftssikkerheten på parkeringssystemene.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi forstår at du er ukjent med prosessen rundt smart parkering. Du kan trygt lene deg på vår fagkunnskap og erfaring. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi trenger ikke mange ledetrådene fra deg for å finne den rette løsningen!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smart parkering for borettslag

Hvorvidt borettslaget deres består av flere eneboliger eller blokkleiligheter vil dere trolig ha møtt på en kjent problemstilling, hvor antallet biler og antallet tilgjengelige parkeringsplasser

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.