Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil

For deg som ofte parkerer i trange omgivelser kan dreieskive for bil være den rette løsningen for deg.

Med dreieskiver for biler og kjøretøy parkerer du på en skive som snur kjøretøyet 360° – enklere blir det ikke!

Optimaliser bilparkeringen din med våre innovative dreieskiver for biler. Vår avanserte dreieskiverteknologi gjør det enklere og mer effektivt å manøvrere og parkere kjøretøyet ditt. Enten du har begrenset plass på en trang parkeringsplass eller ønsker å forenkle manøvreringen i trange områder, er våre dreieskiver den ideelle løsningen.

Våre dreieskiver for biler er designet med fokus på kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet. Med glatte og presise dreiemekanismer kan du enkelt snu bilen i ønsket retning uten å måtte rygge eller manøvrere unødvendig. Dette sparer tid, reduserer risikoen for skader og gjør parkeringen mer smidig.

En annen fordel med våre dreieskiver er deres allsidighet. De kan brukes både innendørs og utendørs og er egnet for ulike typer kjøretøy, inkludert personbiler, varebiler og SUV-er. Uansett om du er en privatbilist eller en bedriftseier, vil våre dreieskiver for biler gi deg den ekstra bekvemmeligheten og fleksibiliteten du trenger.

I tillegg til den praktiske fordelen, kan våre dreieskiver også bidra til å redusere belastningen på dekk og bremser. Ved å eliminere behovet for hyppige rygging og svinging, kan du forlenge levetiden til kjøretøyets komponenter og redusere vedlikeholdskostnadene.

Når det gjelder installasjon, kan du stole på vårt profesjonelle team av eksperter. Vi sørger for en problemfri installasjonsprosess og gir grundig opplæring og support for å sikre at du får maksimal nytte av våre dreieskiver for biler.

Optimaliser parkeringen din og forbedre manøvreringen med våre førsteklasses dreieskiver for biler. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre produkter, og opplev den enkle og smidige parkeringen du fortjener.

Hos oss i Total Teknikk AS finner du turntables og dreieskiver for biler og kjøretøy opptil 10 tonn lastekapasitet og 35 meter i diameter. Vi sørger for å tilpasse dreieskiven etter dine behov da vi kan produsere løsningen nøyaktig etter foretrukket mål, vekt og finish.

Kvalitet er viktig for en dreieskive som skal prestere

Siden vår oppstart har vi lagt stor vekt på kvalitet, da dette skaper lang holdbarhet, år etter år. Samtidig er det ofte slik at desto mer solid et system er, desto mer sikkert er det også.

Serviceavtale på turntables og dreieskiver

For å bevare driftsikkerheten og funksjonaliteten på topp er det viktig å sørge for jevnlig tilsyn av dreieskiven. Vi bistår med service og vedlikehold for alle våre kunder.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Total Teknikk AS for mer informasjon om våre dreieskiver!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.