Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil

For deg som ofte parkerer i trange omgivelser kan dreieskive for bil være den rette løsningen for deg.

Med dreieskiver for biler og kjøretøy parkerer du på en skive som snur kjøretøyet 360° – enklere blir det ikke!

Hos oss i Total Teknikk AS finner du turntables og dreieskiver for biler og kjøretøy opptil 10 tonn lastekapasitet og 35 meter i diameter. Vi sørger for å tilpasse dreieskiven etter dine behov da vi kan produsere løsningen nøyaktig etter foretrukket mål, vekt og finish.

Kvalitet er viktig for en dreieskive som skal prestere

Siden vår oppstart har vi lagt stor vekt på kvalitet, da dette skaper lang holdbarhet, år etter år. Samtidig er det ofte slik at desto mer solid et system er, desto mer sikkert er det også.

Serviceavtale på turntables og dreieskiver

For å bevare driftsikkerheten og funksjonaliteten på topp er det viktig å sørge for jevnlig tilsyn av dreieskiven. Vi bistår med service og vedlikehold for alle våre kunder.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Total Teknikk AS for mer informasjon om våre dreieskiver!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.