Flåteparkering – perfekt for deg som ønsker mer plass

Dersom kjørebanene i garasjen tar stor plass bør du se nærmere på dagens løsninger innen flåteparkering og sleidebrett. Ved å bruke flåteparkering kan man parkere i flere rekker etter hverandre og minimere kjørebaner. Systemene er toppmoderne, effektive og gjør at du får bedre plass i garasjen da flåteparkeringen sørger for smidige parkeringer.

Optimaliser parkeringseffektiviteten og forbedre brukeropplevelsen med våre innovative parkeringsplattformer og flåteparkering. Våre skreddersydde løsninger tar parkering til et nytt nivå ved å tilby sømløs tilgang, intelligent plassutnyttelse og brukervennlig administrasjon. Enten du driver et stort kjøpesenter, en bedriftspark eller et offentlig område, kan våre parkeringsplattformer hjelpe deg med å effektivisere parkeringshåndteringen og skape en bedre opplevelse for dine besøkende.

Ved å implementere våre parkeringsplattformer og flåteparkering kan du øke inntektene, redusere kødannelse og forbedre den generelle parkeringsopplevelsen for dine kunder eller besøkende.

Enten du trenger en enkeltstående parkeringsløsning eller en omfattende flåte av parkeringsplattformer, kan vi tilpasse våre produkter og tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov. Med vår ekspertise innen parkeringshåndtering og teknologisk innovasjon, er vi din pålitelige partner for å transformere parkeringsopplevelsen til noe enklere, mer effektivt og mer brukervennlig.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan våre parkeringsplattformer kan bidra til å revolusjonere parkeringen på din eiendom og skape en sømløs opplevelse for dine brukere

Total Teknikk AS har over 17 års erfaring med flåteparkering og automatisk parkering og har fulgt utviklingen tett, samtidig som vi har lang erfaring med installasjon og service av automatiske parkeringsløsninger.

 

Se vår produktside for mer informasjon

PRODUKTSIDE

Vi har følgende flåteparkeringsløsninger

  • Automatisk parkering
  • Sleidebrett
  • Stableløsning
  • Grubeløsning

Våre systemer innen flåteparkering tillater deg å parkere biler i både høyden og dybden, vannrett, loddrett og i rekker etter hverandre.

Hvordan fungerer flåteparkering i praksis?

Flåteparkering er svært enkelt for brukerne. Du parkerer bilen på en plattform, ikke ulik en vanlig parkeringsplass, og forlater deretter bilen. Uavhengig av hvilket system du har parkert i, flyttes plattformen opp, ned, til høyre eller venstre for å frigjøre plass til andre som ønsker å parkere.

Total Teknikk AS har en klar visjon om å være best i vår bransje ved å yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle oppdragsgivere. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi har bistått private-og offentlige parkeringsanlegg og garasjer med å finne mer effektive og moderne løsninger.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en demonstrasjon av våre løsninger innen flåteparkering!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.