Flåteparkering – perfekt for deg som ønsker mer plass

Dersom kjørebanene i garasjen tar stor plass bør du se nærmere på dagens løsninger innen flåteparkering og sleidebrett. Ved å bruke flåteparkering kan man parkere i flere rekker og minimere kjørebaner. Systemene er toppmoderne, effektive og gjør at du får bedre plass i garasjen da flåteparkeringen sørger for smidige parkeringer.

Total Teknikk AS har over 16 års erfaring med flåteparkering og automatisk parkering og har fulgt utviklingen tett, samtidig som vi har lang erfaring med installasjon og service av automatiske parkeringsløsninger.

 

Se vår produktside for mer informasjon

PRODUKTSIDE

Vi har følgende flåteparkeringsløsninger

  • Parkeringstårn
  • Sleidebrett
  • Stableløsning
  • Grubeløsning
  • Grubetårn

Våre systemer innen flåteparkering tillater deg å parkere biler i både høyden og dybden, vannrett og loddrett og i rekker etter hverandre.

Hvordan fungerer flåteparkering i praksis?

Flåteparkering er svært enkelt for brukerne. Du parkerer bilen på en plattform, ikke ulik en vanlig parkeringsplass, og forlater deretter bilen. Uavhengig av hvilket system du har parkert i, flyttes plattformen opp, ned, til høyre eller venstre for å frigjøre plass til andre som ønsker å parkere.

Total Teknikk AS har en klar visjon om å være best i vår bransje ved å yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle oppdragsgivere. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi har bistått private-og offentlige parkeringsanlegg og garasjer med å finne mer effektive og moderne løsninger.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en demonstrasjon av våre løsninger innen flåteparkering!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkeringssystem

Automatiske Parkeringssystemer har store fordeler i forhold til tradisjonelle parkeringshus.Man får inn fler parkeringsplasser på samme areal i tillegg til at man sparer penger.Man kan

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.