Bygge underjordisk garasje til en fornuftig pris?

Stadig flere innehavere av garasjeanlegg investerer i underjordisk garasje da dette sørger for bedre utnyttelse av arealet, samtidig som parkeringen går smidigere for seg. I dag er underjordisk garasje like aktuelt for en husholdning med flere biler som for borettslag og større parkeringsanlegg.

En boligblokk må ofte ha svært store arealer for å imøtekomme beboernes parkeringsbehov. Dette har som oftest en pris, da det kreves utgraving. Det flere nordmenn er klar over er at det ikke koster så mye mer for å bygge en underjordisk garasje – Ved å grave ut litt ekstra å få all parkering i en etasje og bruke smarte parkeringsløsninger, kan du spare mye.

Total Teknikk AS er spesialister på automatiske parkeringsløsninger og har lang erfaring med underjordisk garasje for innehavere som ønsker en genial og praktisk parkeringsløsning. Ganske stilig er det også!

Spesialtilpasset løsninger

Vi har mange parkeringsløsninger som kan integreres i en underjordisk garasje. Du kan velge mellom enkle bilheiser og lifter, til mer avanserte underjordiske parkeringsløsninger for større garasjer. Fells for våre løsninger er at de tilpasses nøyaktig etter dine ønsker og behov.

Aktør med lang erfaring

Vi har hjulpet både privat-og proffmarkedet med underjordisk garasje i over 15 år, og kan forsikre deg om at du får kvalitet i alle ledd. Vi benytter oss kun av produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. For deg betyr dette solide systemer med lang levetid og høy sikkerhet.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag i hele Norge.

Kontakt oss for mer informasjon dersom du vurderer å bygge underjordisk garasje! Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett løsning!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smarte parkeringshus (P-hus)

Ved bruk av Smarte p-hus sparer vi inn store arealer ved å fjerne kjørebaner,ramper, manøvreringsfelt og kommunikasjonsveier som er i tradisjonelle parkeringshus. På denne måten

Les mer »

Automatisk parkering

Revolutioner Parkeringserfaringen med Automatisk Parkering fra KLAUS Multiparking Transformér Urbane Rom med Toppmoderne Parkeringsløsninger I en verden hvor hver kvadratmeter teller, representerer KLAUS Multiparkings automatiske

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.