Bilheis – Tidsriktig & Bærekraftig

Bilheis er den ultimate løsningen for deg som skal frakte biler fra en etasje til en annen uten å bruke for mye areal på kjørebaner. kjørebaner, manøvreringsrom og ramper tar for stor plass i prosjekteringen. ​Bilheis med persontransport har eksistert i lang tid og byr på en rekke smarte og effektive løsninger. Alt er tilrettelagt for å forenkle din hverdag på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

Hos oss i Total Teknikk AS finner du den populære sakseheisen og 2 og 4 søylet Bilheis, kan bestilles etter ønsket mål, høyde, vekt og finish. ​Vi er fleksible i utformingen av bilheiser og kan skreddersy løsninger etter dine ønsker og behov. Formålet er å installere et smart fremtidsrettet system. Bilheisene våre kan monteres både innendørs og utendørs.

Prosjektering, installasjon, vedlikehold og periodisk service av bilheis

Vi i Total Teknikk AS har lang erfaring fra forskjellige prosjekter med parkeringssystemer fra flere leverandører og har opp gjennom årene bygget opp en kompetanse og kjennskap som er unik i bransjen. Dette har resultert i at vi har et godt antall serviceavtaler på bilheiser og automatiske parkeringssystemer.

Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde bilheiser. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Total Teknikk AS dersom du har behov for en smart og fremtidsrettet bilheis!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smart parkering for borettslag

Hvorvidt borettslaget deres består av flere eneboliger eller blokkleiligheter vil dere trolig ha møtt på en kjent problemstilling, hvor antallet biler og antallet tilgjengelige parkeringsplasser

Les mer »

Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil For deg som ofte parkerer

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.