Bilheis – Tidsriktig & Bærekraftig

Effektive og pålitelige bilheiser for trygg og praktisk bilparkering

Bilheis er den ultimate løsningen for deg som skal frakte biler fra en etasje til en annen uten å bruke for mye areal på kjørebaner. kjørebaner, manøvreringsrom og ramper tar for stor plass i prosjekteringen. ​Bilheis med persontransport har eksistert i lang tid og byr på en rekke smarte og effektive løsninger. Alt er tilrettelagt for å forenkle din hverdag på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

Våre bilheiser tar bilparkering til nye høyder med sin pålitelighet, effektivitet og praktiske design. Enten det er i et boligkompleks, et kommersielt bygg eller et offentlig parkeringsanlegg, tilbyr våre bilheiser en sømløs og sikker løsning for vertikal bilparkering.

Med våre avanserte bilheiser kan du enkelt parkere og lagre bilen din i et begrenset plassområde. Våre heiser er designet for å optimalisere plassutnyttelsen, noe som gjør dem ideelle for steder med begrenset parkeringsplass. Med vertikal parkering kan du utnytte tilgjengelig plass mer effektivt og maksimere antallet biler som kan parkeres.

Våre bilheiser er konstruert med fokus på pålitelighet og sikkerhet. De er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som overvåkingskameraer, adgangskontrollsystemer og nødstoppsystemer for å sikre en trygg og beskyttet parkeringsopplevelse. Du kan være trygg på at bilen din er i gode hender når den blir hevet eller senket med våre pålitelige heiser.

Med vår brukervennlige og intuitive betjening kan du enkelt betjene bilheisen uten problemer. Enten det er via trykknapper eller en digital kontrollenhet, gjør vi det enkelt for deg å parkere og hente bilen din på et øyeblikk. Du kan glede deg over en sømløs og brukervennlig opplevelse hver gang du bruker våre bilheiser.

Våre bilheiser er også tilpassbare for å passe til ulike kjøretøystørrelser og vektkapasiteter. Enten du har en personbil, SUV eller varebil, kan vi tilpasse bilheisen for å imøtekomme dine spesifikke behov.

Utforsk fordelene med våre bilheiser i dag og opplev den enkle og effektive måten å parkere bilen på. Ta kontakt med oss for å lære mer om våre bilheisløsninger og finn den optimale løsningen for dine parkeringsbehov.

Prosjektering, installasjon, vedlikehold og periodisk service av bilheis

Vi i Total Teknikk AS har lang erfaring fra forskjellige prosjekter med parkeringssystemer fra flere leverandører og har opp gjennom årene bygget opp en kompetanse og kjennskap som er unik i bransjen. Dette har resultert i at vi har et godt antall serviceavtaler på bilheiser og automatiske parkeringssystemer.

Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde bilheiser. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Total Teknikk AS dersom du har behov for en smart og fremtidsrettet bilheis!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.