Bilheis parkering til en fornuftig pris – Perfekt for eneboliger og små garasjer

Hvis du skal frakte biler fra en etasje til en annen, effektivisere arealet brukt til parkering, eller om kjørebanen tar for stor plass i prosjekteringen, er bilheis et flott alternativ.

Med dagens løsninger innen bilheis kan også eneboliger og små garasjer installere bilheis til en fornuftig pris. Hos oss finner du en bilheis som egner seg for dine behov – enten du ønsker å få mer plass i garasjen eller om du ønsker en smidigere løsning for parkering av flere biler i garasjen.

Se vårt utvalg innen bilheis og parkeringsheis

Ta meg til produktsiden

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til ferdig installert bilheis!

Vi har bilheiser til alle prosjekter

Vi anerkjennes for vår kvalitet, men også for våre innovative systemer. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo og Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Som totalleverandør av automatiske parkeringssystemer har vi en tydelig visjon om å være best i vår bransje og yte maksimal service.

Serviceavtale for å bevare kvaliteten

For å bevare kvaliteten lengst mulig for din bilheis tilbyr vi jevnlig vedlikehold og service. Et velfungerende maskineri er avhengig av solid vedlikehold.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvilke løsninger som vil ha passet for din garasje!

Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med nysgjerrige innehavere av garasjeanlegg.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Smarte parkeringshus (P-hus)

Ved bruk av Smarte p-hus sparer vi inn store arealer ved å fjerne kjørebaner,ramper, manøvreringsfelt og kommunikasjonsveier som er i tradisjonelle parkeringshus. På denne måten

Les mer »

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.