Bilheis parkering til en fornuftig pris – Perfekt for eneboliger og små garasjer

Hvis du skal frakte biler fra en etasje til en annen, effektivisere arealet brukt til parkering, eller om kjørebanen tar for stor plass i prosjekteringen, er bilheis et flott alternativ.

Med dagens løsninger innen bilheis kan også eneboliger og små garasjer installere bilheis til en fornuftig pris. Hos oss finner du en bilheis som egner seg for dine behov – enten du ønsker å få mer plass i garasjen eller om du ønsker en smidigere løsning for parkering av flere biler i garasjen.

Se vårt utvalg innen bilheis og parkeringsheis

Ta meg til produktsiden

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til ferdig installert bilheis!

Vi har bilheiser til alle prosjekter

Vi anerkjennes for vår kvalitet, men også for våre innovative systemer. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo og Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Som totalleverandør av automatiske parkeringssystemer har vi en tydelig visjon om å være best i vår bransje og yte maksimal service.

Serviceavtale for å bevare kvaliteten

For å bevare kvaliteten lengst mulig for din bilheis tilbyr vi jevnlig vedlikehold og service. Et velfungerende maskineri er avhengig av solid vedlikehold.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvilke løsninger som vil ha passet for din garasje!

Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med nysgjerrige innehavere av garasjeanlegg.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Auto-parkering

Stadig flere innehavere av parkeringsanlegg investerer i auto-parkering. Fordelene med auto-parkering er svært mange ettersom løsningene har blitt svært fiffige de siste årene. Med auto-parkering

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.