Bilheis for privatboliger og næringsbygg

Garasjeanlegg blir mer moderne og automatiske da man kan spare store parkeringsarealer og kostnader. Tidligere var det bedrifter og borettslag som investerte i geniale parkeringsløsninger. Men nå ser privatmarkedet og husholdninger de store fordelene ved å installere smarte parkeringsløsninger i garasjen.

Se vårt utvalg av parkeringssystemer

PRODUKTSIDE

Sakselift – enkel parkeringsheis

Sakselift er en enkel, men fantastisk smart parkeringsheis for husholdninger med flere biler, og som ønsker å koordinere parkeringen på 1-2-3. Løsningen krever ingen utgraving, og kan installeres i garasjen så sant det er plass i høyden.

Vi kan med stolthet presentere løsninger fra to av Kinas største leverandører av automatiske parkeringsheiser.

Automatisk stableparkering – for større garasjer

Større garasjeanlegg anbefales å installere den best egnede løsningen i vårt sortiment. Vi har i dag et bredt utvalg, og kan garantere at du finner en parkeringsheis som passer perfekt for ditt garasjeanlegg.

For oss er kvalitet viktig, noe som gjenspeiler seg i våre samarbeidspartnere som har tilsvarende filosofi som oss selv. For deg som kunde betyr dette et utvalg av solide og innovative parkeringsheiser med lang varighet.

Serviceavtale for din parkeringsheis

Selv maskineri av ypperste klasse krever jevnlig vedlikehold for å kunne yte maksimalt. Vi sørger for nødvendig tilsyn og service på din bilheis.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Ta kontakt for mer informasjon om du har spørsmål i forbindelse med parkeringsheis for din bolig!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkeringssystem

Effektive og innovative automatiske parkeringssystemer for moderne byområder Opplev fremtiden med automatiske parkeringssystemer som revolusjonerer måten vi parkerer på. Ved å kombinere avansert teknologi og

Les mer »

Parkeringsplattform

Dagens parkeringskjellere krever ofte store areal til kjørebaner, manøvreringsområder og fellesområder. Ved å bruke parkeringsplattformer  i rader etter hverandre på hver side av en kjørebane

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.