Bærekraftige parkeringsløsninger

Ønsker du som innehaver en mer effektiv logistikk i parkeringsgarasjen?

Da har du kommet til rett sted!

Vi i Total Teknikk AS er spesialister på parkeringsløsninger og har garantert en løsning som smidiggjør parkeringen for gjester, samtidig som det forenkler din hverdag i form av mindre vedlikehold og mindre forurensning. Vi tenker på hele prosessen fra design til driftssikkerhet – Fra det estetiske rundt din parkeringsløsning, til en god brukeropplevelse av systemene. Vår filosofi er å yte eksepsjonell service for å ivareta bærekraftige parkeringsløsninger som er tilrettelagt for fremtiden.

Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i selve planleggingen av parkeringsløsning. Men også når det kommer til selve monteringen og at vedlikeholdet vil bli tatt godt hånd om fra A-Å.

Service og vedlikehold og utrykning

Systemene skal driftes i mange år, derfor må man ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten på systemene. Ved å være med i planleggingsfasen av parkeringsgarasje, kan vi mer enn bare å optimalisere utnyttelsen av parkeringsvolumet i din garasje. ​

Vi sitter på sterk kompetanse og lang erfaring innen montasje og service i bransjen. Vi vet derfor hva som skal til for å holde driftssikkerheten oppe. Vi tilbyr 24 timers vakttelefon med rask utrykningstid. Våre teknikere er hyggelige, erfarne og står til assistanse hvis det skulle oppstå en situasjon.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi forstår at våre parkeringsløsninger er avanserte, og vi trenger kun noen enkle stikkord fra deg for å kunne veilede deg til rett parkeringsløsning for din parkeringsgarasje.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Praktisk parkeringskjeller

Dagens parkeringskjellere er ofte trange å manøvrere i og har svært begrenset med plass mellom bilene. Slike forhold fører til en stor del unødvendige småkollisjoner

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.