Bærekraftige parkeringsløsninger

Miljøvennlige, innovative og bærekraftige parkeringsløsninger for en grønn fremtid

Ta skrittet mot en mer bærekraftig fremtid med våre miljøvennlige parkeringsløsninger. Vi tilbyr innovative og bærekraftige alternativer som kombinerer bekvemmelighet, effektivitet og hensynet til miljøet.

Våre bærekraftige parkeringsløsninger bidrar til å redusere miljøpåvirkningen fra tradisjonelle parkeringsanlegg. Vi implementerer grønne initiativer og bærekraftige designprinsipper som tar hensyn til energieffektivitet, fornybar energi og ressursbevaring.

Med fokus på elektrisk mobilitet har vi integrert ladestasjoner for elbiler i våre parkeringsanlegg. Dette gjør det enkelt og praktisk for elbil-eiere å lade kjøretøyene sine mens de er parkert, og fremmer bruken av ren og utslippsfri transport.

Våre parkeringsløsninger inkluderer også takmonterte solcellepaneler som genererer fornybar energi. Disse solcellepanelene bidrar til å redusere strømbehovet fra det konvensjonelle strømnettet og reduserer den samlede karbonavtrykket fra parkeringsanlegget.

Våre bærekraftige parkeringsløsninger er ikke bare miljøvennlige, de tilbyr også økt effektivitet og bedre brukeropplevelse. Med intelligente parkeringssystemer og avanserte sensorer kan du enkelt finne ledige parkeringsplasser, redusere køer og optimalisere trafikkflyten inne i anlegget.

Velg bærekraftige parkeringsløsninger for din eiendom og bli en del av den grønne revolusjonen. Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med å implementere skreddersydde og miljøvennlige parkeringsalternativer som passer dine behov.

Ta kontakt i dag for å lære mer om våre bærekraftige parkeringsløsninger og bli en del av en mer bærekraftig fremtid.

Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i selve planleggingen av parkeringsløsning. Men også når det kommer til selve monteringen og at vedlikeholdet vil bli tatt godt hånd om fra A-Å.

Service og vedlikehold og utrykning

Systemene skal driftes i mange år, derfor må man ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten på systemene. Ved å være med i planleggingsfasen av parkeringsgarasje, kan vi mer enn bare å optimalisere utnyttelsen av parkeringsvolumet i din garasje. ​

Vi sitter på sterk kompetanse og lang erfaring innen montasje og service i bransjen. Vi vet derfor hva som skal til for å holde driftssikkerheten oppe. Vi tilbyr 24 timers vakttelefon med rask utrykningstid. Våre teknikere er hyggelige, erfarne og står til assistanse hvis det skulle oppstå en situasjon.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi forstår at våre parkeringsløsninger er avanserte, og vi trenger kun noen enkle stikkord fra deg for å kunne veilede deg til rett parkeringsløsning for din parkeringsgarasje.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkeringssystem

Effektive og innovative automatiske parkeringssystemer for moderne byområder Opplev fremtiden med automatiske parkeringssystemer som revolusjonerer måten vi parkerer på. Ved å kombinere avansert teknologi og

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.