Automatisk parkeringssystem

Effektive og innovative automatiske parkeringssystemer for moderne byområder

Opplev fremtiden med automatiske parkeringssystemer som revolusjonerer måten vi parkerer på. Ved å kombinere avansert teknologi og plassoptimalisering tilbyr disse systemene en sømløs og effektiv parkeringsopplevelse.

Med automatiske parkeringssystemer kan du si farvel til tidkrevende søking etter parkeringsplasser. Glem stresset med å manøvrere trange parkeringsganger eller lete etter ledige rom. Vår innovative teknologi tar seg av alt for deg.

Ved hjelp av avanserte sensorer og robotiserte mekanismer blir bilen din parkert automatisk. Du trenger bare å kjøre inn i systemet, og det tar seg av resten. Systemet finner en passende plass, manøvrerer bilen presist og sikkert på plass, og sikrer at den er trygt parkert.

Ikke bare sparer automatiske parkeringssystemer tid, de optimaliserer også plassutnyttelsen. Ved å eliminere behovet for manuelle parkeringsrom og gangbaner kan systemene øke parkeringskapasiteten betydelig. Dette er spesielt verdifullt i tett befolkede byområder der tilgjengelig plass er begrenset.

Sikkerhet er en prioritet. Våre automatiske parkeringssystemer er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner som overvåkingskameraer, adgangskontroll og nødstoppsystemer. Dette sikrer beskyttelse mot uautorisert tilgang, reduserer risikoen for skader eller tyveri, og gir deg trygghet.

Enten det er et boligkompleks, et kjøpesenter eller en kommersiell eiendom, er automatiske parkeringssystemer den smarte løsningen for effektiv og plassbesparende parkering. Med økt tilgjengelighet og en mer strømlinjeformet parkeringsopplevelse, kan du forbedre kundetilfredshet og skape en moderne og fremtidsrettet eiendom.

Utforsk fordelene med automatiske parkeringssystemer og ta parkeringsopplevelsen til nye høyder. Kontakt oss i dag for å finne den optimale løsningen for dine parkeringsbehov.

 

Se våre Produkter for mer informasjon

VÅRE PRODUKTER

I vår produktlinje finner du et rikelig utvalg av automatiske parkeringssystemer

Robotisert parkering: 

Sett fra deg bilen i ett parkeringsrom , systemet parkerer bilen din i ett hyllesystem og henter den frem ved bestilling.

Automatisk parkering: 

Sett fra deg bilen på din plattform, systemet hever og senker bilene for å få ut bilen over, under og ved siden av din.

Stable parkering: 

Stabling av biler over hverandre, bilen under må flyttes før man kan senke den over.

Bilheis med persontransport: 

For å minimere kjørebaner, manøvreringsområder og kjøreramper.

Dreieskive: 

For showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde.

Se våre produkter for animasjoner, beskrivelse og bilder her

Samtlige parkeringssystemer har hver sine finesser. Det gjelder å finne det systemet som er mest gunstig for din garasje. Felles for våre parkeringssystemer er galvaniserte gulvplater, vennlige for høye heler. Overflatene er behandlet med rusthemmende produkter fra den anerkjente Akzo Nobel – verdenslederen innen pulverlakk.

Dersom du er usikker på hvilket parkeringssystem som egner seg best for dine behov, kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring. Med dagens løsninger er vi trygge på at du finner et automatisk parkeringssystem som vil forandre din hverdag fullstendig.

Totalleverandør med fokus på service og vedlikehold

Vi i Total Teknikk AS er en totalleverandør innenfor automatiske parkeringssystemer. Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle aktører. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å. Det er viktig å ta godt vare på det automatiske parkeringssystemet og på den måten forebygge mot slitasje og større reparasjoner i fremtiden.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende automatisk parkeringssystem. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Genial dreieskive for biler

Dreieskive for showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde. For enklere manøvrering i trange parkeringsarealer, utstilling og fotografering av bil For deg som ofte parkerer

Les mer »

Automatisk parkeringssystem

Effektive og innovative automatiske parkeringssystemer for moderne byområder Opplev fremtiden med automatiske parkeringssystemer som revolusjonerer måten vi parkerer på. Ved å kombinere avansert teknologi og

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.