Automatisk parkeringssystem

Automatiske Parkeringssystemer har store fordeler i forhold til tradisjonelle parkeringshus.Man får inn fler parkeringsplasser på samme areal i tillegg til at man sparer penger.Man kan ofte halvere parkeringsarealet ved å bruke automatiske Parkeringssystemer.Da har man areal til overs for videreutvikling, og man har spart penger og areal på p-kjelleren.

Selv om automatisk parkeringssystemer er godt integrert og velutprøvd i dagens samfunn, er det fortsatt lov å la seg fascinere over løsningene som finnes på markedet.

Se våre Produkter for mer informasjon

VÅRE PRODUKTER

I vår produktlinje finner du et rikelig utvalg av automatiske parkeringssystemer

Robotisert parkering: 

Sett fra deg bilen i ett parkeringsrom , systemet parkerer bilen din i ett hyllesystem og henter den frem ved bestilling.

Automatisk parkering: 

Sett fra deg bilen på din plattform, systemet hever og senker bilene for å få ut bilen over, under og ved siden av din.

Stable parkering: 

Stabling av biler over hverandre, bilen under må flyttes før man kan senke den over.

Bilheis med persontransport: 

For å minimere kjørebaner, manøvreringsområder og kjøreramper.

Dreieskive: 

For showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde.

Se våre produkter for animasjoner, beskrivelse og bilder her

Samtlige parkeringssystemer har hver sine finesser. Det gjelder å finne det systemet som er mest gunstig for din garasje. Felles for våre parkeringssystemer er galvaniserte gulvplater, vennlige for høye heler. Overflatene er behandlet med rusthemmende produkter fra den anerkjente Akzo Nobel – verdenslederen innen pulverlakk.

Dersom du er usikker på hvilket parkeringssystem som egner seg best for dine behov, kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring. Med dagens løsninger er vi trygge på at du finner et automatisk parkeringssystem som vil forandre din hverdag fullstendig.

Totalleverandør med fokus på service og vedlikehold

Vi i Total Teknikk AS er en totalleverandør innenfor automatiske parkeringssystemer. Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger for alle aktører. Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet i at prosjektplanlegging, montasje og vedlikehold vil bli tatt godt hånd om fra A-Å. Det er viktig å ta godt vare på det automatiske parkeringssystemet og på den måten forebygge mot slitasje og større reparasjoner i fremtiden.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende automatisk parkeringssystem. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Mange fordeler med multiparking

Multiparking eller gjerne mulitparkering (automatisk parkering) handler i korte trekk om å effektivisere areal brukt til parkering i parkeringsgarasjen. Stadig flere offentlig bygg og borettslag

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.