Automatisk parkeringsskive – perfekt for bakgårder og trange plasser

Har du parkeringsplass i bakgård eller på et trangt område?
Er du lei av å måtte lirke deg frem og tilbake for å komme deg av sted?

Hos Total Teknikk AS finner du automatisk parkeringsskive som enkelt snur kjøretøyet 360°.

Vår automatiske parkeringsskive egner seg for alle kjøretøy. ​ Vi sørger for å tilpasse skiven etter dine behov da vi kan produsere parkeringsskiven nøyaktig etter foretrukket mål, vekt og finish.

For oss er kvalitet et viktig begrep i vårt daglige arbeid. Produktene våre skal være av ypperste kvalitet, samtidig som de er moderne og innovative. Alle våre kunder skal kunne forvente montering og installasjon av parkeringsskiven på en utmerket og effektiv måte.

 

Se vår produktside for mer informasjon

PRODUKTSIDE

Med fokus på drift og sikkerhet i etterkant av installasjon

Systemene skal driftes i mange år, derfor må man ha fokus på riktig service for å ivareta driftssikkerheten på systemene. Vi har godt med antall serviceavtaler og har gjennom vår historie bygget opp en kompetanse og kjennskap som er unik i bransjen.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo og Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende vår automatiske parkeringsskive. Vi er sikre på at du lar deg imponere!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Bærekraftige parkeringsløsninger

Miljøvennlige, innovative og bærekraftige parkeringsløsninger for en grønn fremtid Ta skrittet mot en mer bærekraftig fremtid med våre miljøvennlige parkeringsløsninger. Vi tilbyr innovative og bærekraftige

Les mer »

Parkeringsplattform

Dagens parkeringskjellere krever ofte store areal til kjørebaner, manøvreringsområder og fellesområder. Ved å bruke parkeringsplattformer  i rader etter hverandre på hver side av en kjørebane

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.