Automatisk parkeringsanlegg med fokus på sikkerhet

Dagens parkeringsanlegg og parkeringshus bruker enorme arealer for å skape en ineffektiv
parkeringsløsning. Disse arealene har ofte en høy kvadratmeterpris, noe som gjør det stadig
mindre gunstig å drifte parkeringsanlegg med tradisjonelle løsninger.

Vår løsning for automatiske parkeringsanlegg er designet med dette i tankene og utviklet for å utnytte de tilgjengelige kvadratmeterne optimalt. En slik løsning vil være tidsbesparende for brukerne ved at de ikke lenger behøver å aktivt lete etter en ledig parkeringsplass. I tillegg elimineres også behovet for åpen kjørebane mellom parkeringsradene, slik at all tilgjengelig plass kan utnyttes.

Tilpass det automatiske parkeringshuset etter dine krav

Vi tilbyr flere ulike løsninger for automatiske parkeringsanlegg og parkeringshus. Våre parkeringssystemer kan tilpasses eksisterende anlegg eller bygges inn i nye parkeringshus eller anlegg. Automatiske parkeringsanlegg kan konstrueres for ett eller flere plan, helt opp til 35 etasjer. Flere av våre løsninger tilbyr mulighet for flerfoldige rader både med og uten sjakt.

Hva er et automatisk parkeringsanlegg?

Konseptet “automatiske parkeringsanlegg”, går ut på at et kjøretøy plasseres på en plattform når en ønsker å parkere. Sjåføren og passasjerer forlater deretter kjøretøyet og trenger ikke lenger bekymre seg for selve parkeringsprosessen. Plattformen vil deretter plassere bilen i parkeringsanlegget samt bringe kjøretøyet tilbake dersom sjåføren skal på en ny kjøretur. Løsningen baseres på et rutenett hvor parkeringsplattformene kan bevege seg i fritt for å frigi plass og flytte innhold.

Ønsker du å integrere en moderne og effektiviserende parkeringsløsning i enten et eksisterende parkeringshus eller nybygg?

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for oppdrag hele Norge.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvilke løsninger som egner seg best til ditt prosjekt!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.