Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om bilen, men lite om deg som forbruker. Har du hørt om automatisk parkering? Det er tryggere og mer effektivt en tradisjonell parkering.

Automatisk parkering handler i praksis om å parkere biler på en mer arealeffektiv måte ved hjelp av å stable bilene i høyden og dybden. For deg som sjåfør trenger du kun å parkere bilen på en plattform før du kan forlate bilen. Avhengig av hvilket system man har parkert i, flyttes plattformen opp, ned, til høyre eller venstre for å frigjøre plass til andre som ønsker å parkere. For deg som forbruker betyr dette en enklere, mer effektiv og sikker parkering.

Automatiske parkeringssystemer , Kostnadseffektivt for deg som skal tilrettelegge for fellesparkering
Dersom du har planer om å bygge fellesparkering i borettslaget eller utvide arealet på en allerede eksisterende garasje kan det være verdt å vite at automatiske parkeringssystemer reduserer kostnader og øker parkeringskapasiteten. Tidligere i forbindelse med tradisjonell parkering var man gjerne avhengig av å ha store arealer for å møte parkeringsbehovet i en ny boligblokk.

Ved å bruke automatiske parkeringssystemer må kanskje grave noe, men allikevel ikke på samme nivå som for tradisjonelle parkeringsplan i garasjeanlegg. Ved å grave ut litt ekstra i eksisterende plan og bruke automatiske parkeringsløsninger, da får du all parkeringen i en etasje og sparer penger ved å ikke grave flere parkeringsplan og kjørebaner.

Aktør med fokus på innovative og bærekraftige parkeringsløsninger

Total Teknikk AS er en totalleverandør innenfor automatiske parkeringssystemer og systemparkering. Vår visjon er å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service og tilby skreddersydde løsninger for alle aktører. Total Teknikk AS tenker på hele prosessen fra design til driftssikkerhet. Fra det estetiske rundt parkeringsløsningen, til en god brukeropplevelse av systemene. Vår filosofi er å yte eksepsjonell service for å ivareta bærekraftige løsninger.

Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon vedrørende automatisk parkering. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til rett parkeringsløsning!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Automatisk parkering

Revolutioner Parkeringserfaringen med Automatisk Parkering fra KLAUS Multiparking Transformér Urbane Rom med Toppmoderne Parkeringsløsninger I en verden hvor hver kvadratmeter teller, representerer KLAUS Multiparkings automatiske

Les mer »

Smart parkering

Som spesialist på parkeringsløsninger og smart parkering ser vi at majoriteten av tradisjonelle parkeringshus- og garasjer har et stykke å gå før de kan skryte

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.