Auto-parkering

Stadig flere innehavere av parkeringsanlegg investerer i auto-parkering. Fordelene med auto-parkering er svært mange ettersom løsningene har blitt svært fiffige de siste årene.

Med auto-parkering hvor du stabler bilene i høyden eller bredden reduserer du arealbehovet for parkering enormt. Når løsningene ofte krever mindre utgraving sammenlignet med andre løsninger, blir også kostnadene lavere for deg.

Hos oss i Total Teknikk AS finner du garantert en løsning som passer for nettopp din garasje!

Vi tilbyr følgende løsninger

Robotisert parkering: 

Sett fra deg bilen i ett parkeringsrom , systemet parkerer bilen din i ett hyllesystem og henter den frem ved bestilling.

Automatisk parkering: 

Sett fra deg bilen på din plattform, systemet hever og senker bilene for å få ut bilen over, under og ved siden av din.

Stable parkering: 

Stabling av biler over hverandre, bilen under må flyttes før man kan senke den over.

Bilheis med persontransport: 

For å minimere kjørebaner, manøvreringsområder og kjøreramper.

Dreieskive: 

For showrom og trange kjellere med lite manøvreringsområde.

Se våre produkter for animasjoner, beskrivelse og bilder her

I tillegg byr vi på elegante og smarte stableløsninger, dreieskive og bilheis.

Vi har høy kompetanse og lang erfaring innen auto-parkering, og sørger for både montasje og service for våre kunder. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo og Viken (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Vi har en visjon om å være best i vår bransje, utføre og yte maksimal service, og tilby skreddersydde løsninger innen auto-parkering for våre oppdragsgivere.

Hvordan fungerer auto-parkering i praksis?

Løsningene er svært enkle. Bilen parkeres på en plattform, ikke ulik en vanlig parkeringsplass, og føreren forlater deretter bilen. Avhengig av hvilket system du parkerer i, flyttes plattformen opp, ned, til høyre eller venstre for å frigjøre plass til andre som ønsker å parkere.

Vi forstår at du er ukjent med løsningene innen auto-parkering. Du kan ta kontakt med oss for mer informasjon – helt uforpliktende. Erfaringsmessig trenger vi ikke mange stikkord for å kunne veilede deg til en kostnadseffektiv og smart løsning!

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.