Assistent for parkeringsassistenten?

Stadig flere biler blir utstyrt med parkeringsassistent. Systemet er genialt og til god hjelp for parkering på kronglete og trange plasser. I løpet av et liv som bilist vil parkeringsassistenten spare deg for enormt med tid.

Synes du parkeringsassistent er smart og nyttig?

Da bør du se nærmere på parkeringsløsningene som finnes for både små og store parkeringsanlegg.

For der hvor parkeringsassistenten sørger for å finne parkeringsplass, og håndterer parkeringen for deg. Kan du med automatisk parkeringssystem få en assistent til parkeringsassisten.

Med et automatisk parkeringssystem trenger du kun å parkere bilen, deretter vil systemet stable bilen i høyden og i bredden. I praksis vil garasjen få mer plass, og bilistene vil bruke kortere tid i forbindelse med parkering.

Vi tilbyr følgende løsninger

  • Automatisk parkering
  • Stableløsninger
  • Dreieskive
  • Bilheis

Vi anerkjennes for vår kvalitet, men også for våre innovative systemer. Total Teknikk AS har samarbeidspartnere og kunder fra Oslo, Viken, Vestfold og Telemark (Lillestrøm, Lørenskog, Jessheim, Elverum, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Drammen, Asker og Bærum, Tønsberg, Fredrikstad, Sandefjord), Bergen (Ålesund), Trondheim, Stavanger (Haugesund, Kristiansand), men utvider gjerne våre horisonter når vi er tilgjengelige for hele Norge.

Som totalleverandør av automatiske parkeringssystemer har vi en tydelig visjon om å være best i vår bransje ved å yte maksimal service.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvilke løsninger som vil ha passet for din garasje!

Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med nysgjerrige innehavere av parkeringsassistent og som ønsker et ytterligere forenklet ledd.

Thomas Sønsterud
Daglig leder

(+47) 920 53 544

ts@totalteknikk.no

Flere artikler:

Mange fordeler med multiparking

Multiparking eller gjerne mulitparkering (automatisk parkering) handler i korte trekk om å effektivisere areal brukt til parkering i parkeringsgarasjen. Stadig flere offentlig bygg og borettslag

Les mer »

Automatisk parkering

Tradisjonell fellesparkering har opp gjennom årene krevd mange parkeringsplan eller store arealer for å dekke behovene for bilparkering. En fellesparkering i dag handler kun om

Les mer »

Automatisk parkeringssystem

Automatiske Parkeringssystemer har store fordeler i forhold til tradisjonelle parkeringshus.Man får inn fler parkeringsplasser på samme areal i tillegg til at man sparer penger.Man kan

Les mer »

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.

Legg igjen e-postadressen din her for å få laste ned PDF.